Home

Muggenbergse-stoempers

Welkom

Laten we ons even voorstellen, we zijn een MTB-club die als hoofddoel heeft om een leuke zondagvoormiddag te beleven. We rijden dus elke zondag een georganiseerde toertocht in de buurt waar iedereen volgens zijn eigen tempo en gekozen afstand kan rijden. Achteraf blijven we er nog eentje drinken om een beetje bij te babbelen. Als er niets georganiseerd wordt, rijden we een zelfgekozen rit in groep aan een gezapig tempo. Ook gaan we een uitdaging niet uit de weg en rijden we al eens een marathon.

We organiseren ook elk jaar zelf een toertocht en dit jaar gaat onze tocht door zondag 13 juli 2014 in de voetbalkantine van Molenbeek (Bekkevoort). Wie eens mee wil, om te proeven van de sfeer in de groep, laat iets weten, iedereen is welkom.

ERGO JOHAN MUSEEUW CLASSIC TOUR

Op uitnodiging van Sport Stan van MNM konden we met 2 Stoempers deelnemen aan de “ERGO Johan Museeuw Classic” Kortrijk. Dit is een fietstocht onder leiding van Johan Museeuw over 110km begeleid door motards en volgwagens. De motards zorgen er voor dat al het verkeer wordt stil gelegd als het peloton passeert. Het werd een schitterende ervaring langs klassiekers als de Kluisberg, Patersberg, Hotond… En! Om af te sluiten mochten we nog aanschuiven voor een lekkere BBQ. MEER FOTO'S

 

Kalender

 

Inhuldiging Tienbunder-MTB-PAD

Op 23 maart 2013 werd het nieuwe mountainbike parkoer plechtig geopend door burgemeester Rudi Beeken en Filip Broos (Schepen van sport) van Tielt-Winge en Geert Schellens schepen van sport van Aarschot. Het parkoer werd ingereden met een kleinde estafette-wedstrijd tussen de plaatselijke MTB clubs, waaronder de Muggenbergse Stoempers.

Dit traject op de flanken van de Tienbunder hebben we zelf uitgegraven in overleg met natuurpunt op 9 februari. Dit parkoers wordt dan ook opgenomen in onze MTB tocht op 14 juli 2013.

 

Halensebaan 96B IBAN BE59 7310 3579 8126

3461 Bekkevoort BIC: KREDBEBB